Makkerparret Alberte Winding og Andreas Fuglebæk har med de sidste mange års koncerter fundet frem til et repertoire, der strækker sig fra Lyse Nætter, tænder på et kys, Hej Frede, Kys din kæreste og hen til de nye numre fra udgivelsen Marthas Vineyard.

”Vi har forsøgt at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Vi vil allerhelst prøve at få folk til at smile, og håber at deres egne historier kan spejle sig gennem sættet. For det er sange skrevet ud fra perioder med små børn, og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne.

Men allermest prøver vi at få lyden der ud, hvor Covid trætte hjerter trænger til det.”

Alberte Winding optræder med følgende konstellationer, til festivaler, kulturhuse, firmafester, kirkekoncert, julekoncert, private fester.

INTIMKONCERT MED ALBERTE WINDING & ANDREAS FUGLEBÆK

En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af.

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny.

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture.

ALBERTE WINDING DUO

Alberte Winding – Sang

Andreas Fuglebæk – Guitar & kor

ALBERTE WINDING BAND

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse, Kastevind – erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

Alberte Winding, sang
Andreas Fuglebæk, guitar og kor
Marie Louise von Bülow, bas og kor
Dan Hemmer, piano og orgel
Jesper Elnegaard, trommer

Book Alberte Winding til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Alberte Winding kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86