Evig Sol

Året rundt i Danmark?!!!
Nej, men udtrykket Evig Sol har hængt som et mantra over det danske band ZIDIDADA siden starten i ’99, hvor fest, glæde og vellyd har altid været deres foretrukne udtryk.

Deres sangunivers har fra begyndelsen været dybt forankret i det positive budskab. Hvilket man tydeligt mærker i både musik og tekst på numre som f.eks, Zididada Day, Prinsesse, Please Ya Lisa- samt bla. singlen SommerSang fra deres kommende danske album.

Samtidig har ZIDIDADA dog også bevæget sig over i det mere melankolske univers, som giver sig til udtryk i sange som Happy Fool og Don’t Believe.

Det ene fungerer ikke uden det andet, og når de nu får lov til at dele ud af et bagkatalog på snart 8 albums, må der naturligvis være lidt af hvert på paletten live.

Endnu en sæson står for døren og Jimmy Bacoll - Jimsen i folkemunde - synger og entertainer som aldrig før. For som han siger:”Det er mit liv - og jeg elsker det.”
Bandet har stået bag ham fra start, og det gør ZIDIDADA til et af de mest erfarne live- orkestre i DK. Og det kan høres! “Men knap nok ses”, tilføjer Jimsen med det glimt i øjet, som sammen med nærværet og hans fantastiske stemme kan opleves på de danske scener.

Træk stikket og husk ! ”EVERYDAY IS A HOLIDAY”

Zididada spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


BOOK ZIDIDADA TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Zididada kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86