Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen begyndte sin musikalske karriere i en alder af 15 år i byen Esbjerg. Da hun var 18, havde hun allerede sit eget band, "Smallstars", som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.

I 1992 debuterede hun på Dansk Tv i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem andenplads. Dette banede vej for Zindy, og et par måneder senere var hun medlem af gruppen Cut`N`Move. Cut`N`Move, som allerede var kendt i Danmark, tog verden med storm og solgte over 1 million CD'er af Give It Up, som var en coverversion af KC and the Sunshine Band-hittet.

Cut`N`Move`s næste album blev også et kæmpe hit, og bandet var konstant på turne de næste par år, til alt lige fra Skandinavien, Tyskland, Skotland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Østrig og hele vejen til Australien.

Da bandet gik i opløsning i 1995, blev Zindy vild med teater. Hun spillede Hair på Betty Nansen Teatret. Hair blev efterfølgende sat op på det verdensberømte Mogador Teater i Paris, hvor store stjerner som Edith Piaff havde spillet. Det var en stor succes, og holdet spillede for fulde huse hver dag, som var 1800 mennesker.

Berigede nationen med fantastisk stemme

Tilbage i Danmark begyndte Zindy at arbejde på sit første soloalbum og hendes første single, "Round n Round", som udkom i 1998, røg direkte ind på 'Airplay charten' som nummer 1 og var den mest spillede sang i 8 uger i træk. Hendes næste single, "Don't Wanna Say Goodbye" blev der i 6 uger. Zindy turnerede i Danmark. Derefter blev Zindy tilbudt endnu en teaterrolle, denne gang i Snedronningen, hvor hun spillede den lille røverpige.

Efter Rent blev Zindy en del af det danske TV-show Venner For Livet på Tv2. Venner For Livet var det mest sete tv program i Danmark. Zindy berigede igen nationen med hendes fantastiske stemme. En cd med musikken fra showet, blev udgivet og ZindyKukuBoogaloo solgte over 75.000 eksemplarer det år.

Zindy kastede sig igen over TV, hvor det denne gang var som Dommer i hit programmet, "Stjerne For En Aften", som var det mest sete TV-program i Danmark.

Book Zindy til firmafesten som gæstesolist eller singback show med de bedste Cut`N`Move sange

Book Zindy til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Zindy kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86