The Consolation

Fjern favorit Tilføj som favorit
The Consolation

The Consolation er Danmarks nye og fremadstormende americana-bannerførere. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk "heartland rock", som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og senest "The Heart Of It All". 

Inspirationskilderne spænder fra Johnny Cash og Waylon Jennings, over Neil Young, The Band og Bob Dylan, til The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når det er sagt, så må det understreges at The Consolation sin helt egen friske sound, som er fuldstændig unik på den danske scene. Det er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et nordisk islæt. 

Det stærkt spillende band består af Thomas Støtt på elguitar, Uffe Nørtoft på pedalsteel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas, Sven Busck på trommer, og så sangskriver og guitarist Nis Gaarde, hvis varme og kraftfulde barytonvokal står centralt i udtrykket. The Consolation udsender nyt album i 2017 med deres hidtil stærkeste materiale, hvis man skal spørge bandet selv.


Sådan booker du The Consolation!

Ønsker du priser på The Consolation til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om The Consolation er ledig, eller hvis du vil booke The Consolation med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 X 60 EL. 3 X 45 MIN.
    BESÆTNING: 5 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR