Marie Frank er sanger og sangskriver af international klasse.

Hun har vundet adskillige priser og fået roser af både anmeldere og publikum for hendes unikke musik og karakteristiske stemme.

Marie Frank tager ud, hvor musikken lever i mødet med publikum. Her kan hun opleves i et stemningsmættet akustisk setup, hvor hun leverer det bedste af de mange gode øjeblikke fra hendes fornemme bagkatalog. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem.

Marie vil mellem numrene tage publikum med ad disse lattermilde, tankevækkende og oplevelsesrige veje og berette om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Krydret med prøver fra sange til et kommende album, vil koncerterne også pege på de veje, som ingen endnu ved, hvor ender.

Hvad enten Marie optræder med sit band af garvede musikere eller i duokonstellationen, er hendes koncerter båret af nærvær, nerve og autenticitet.

Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje.

I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning, tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Book Marie Frank til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Marie Frank kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86