Sømændene (tidl. De Glade Sømænd) er et festligt orkester, der er fast inventar ved landets byfester, festivaler og lignende arrangementer.

Det 8-mand stærke band er suveræne, når de fyrer deres scene-shows af. Sømændene har selvfølgelig inkluderet gamle, velkendte sømandsklassikere, omend nogle gange i nye og spændende versioner, men man kan også finde helt nye sange i deres repertoire, som f.eks. omfatter Katinka, Katinka, Knap en Bajer Op, Alle Sømænd Er Glade For Piger og Christianshavns Kanal.

Sømændene er alle unge og erfarne musikere, der med et godt øje til musikken fra de gode, gamle kendinge som John Mogensen, Papa Bue, The Four Jacks og Otto Brandenburg har formået at samle musikken i deres helt egen unikke stil. Der er islæt af såvel hip hop, jazz såvel som rock, og resultatet appellerer på den måde til et meget bredt publikum.

Denne evne til at favne flere generationer har for Sømændene betydet, at de er trækplaster på meget vidt forskellige spillesteder og har optrådt på både Roskilde Festival, TV2 og Damhuskroen. De har fået tildelt en guldplade for præstation i dansk sang og sangkulturs tjeneste og samtidig gjort en kæmpeindsats for Støt Brysterne-kampagnen (kampen mod brystkræft).

Sømændene spiller til både firmafester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et hot, populært band.

BOOK SØMÆNDENE TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Sømændene kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86