De Magiske Sange – Før og NU

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 9 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Fra foråret 2023 drager de igen landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år - som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 40 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han altså stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ....man kunne blive ved...

Fredag 16. september 2022 udsendte Halberg & Friends debutalbummet “NU”. Bandet udgav deres første sang "Godaften og Farvel" i 2019, og hver måned frem mod albumudgivelsen, udsendte bandet nye singler, som tilsidstsamledes på et helt album med i alt 14 numre. Den første single ”Vores Tid” opnåede at blive det mest spillede nummer i 2022 på DR P5 !

"NU" er et album, der sætter den gode melodi i højsædet – som altid når der står Halbergs signatur på en sang. Live spillet i studiet med masser af spilleglæde. Sangene strækker sig fra energiske pop/rock numre - over groovy medium- tempo tracks med drys af blues guitar – til de smukke ballader.

Alle melodierne er skrevet af Halberg, og teksterne af nye som gamle bekendtskaber/venner. Fra Elisabeth G. Nielsen, Steffen Brandt og Anne-Dorthe Michelsen - til Alberte Winding , Sys Bjerre og Marcus Winther-John. En enkelt tekst af Degn & Schandorf, og så er der en speciel smuk hilsen i form af en tekst fra Mona Larsen - første samarbejde mellem Poul og Mona siden 80'erne.

Jette Schandorf (bas, kor) har i over 40 år været den kreative og dynamiske bund, der har ledsaget Halberg’s sange – hendes dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Halbergs guitar. Hun er også en del af Poul Halberg Powertrio, hvor de bedste inspirationskilder fra ungdomsårene bliver hyldet – Cream, Hendrix osv. Og var også en vigtig drivkraft i 80’er bandet News.

Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg sammen med Jan Sivertsen producerede det første album ”Vejen er Åben” med single hittet ”Mangler dig nu”. Hun er tillige internationalt kendt med sangen ”Close To You” – produceret i samarbejde med DJ-Aligator. Heidi sang også Halbergs titelsang til Zentropa filmen Zoomerne i 2009.

Gorm Bülow (keyboards) lægger med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed den harmoniske bund i Halberg & Friends. Gorm har bl.a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger & Danseorkesteret og derudover back’et utallige andre danske solister op. Han har endvidere været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) samt Idols (TV3).

Jesper Thomsen (trommer) er det nyest tilkomne medlem og tilfører en uudtømmelig energi og kreativitet til bandet med sin overlegne teknik og fantasifulde spil. Han er nok mest kendt fra sin plads ved trommerne i X-factor bandet – siden live koncerternes start, men har også turneret med Peter Belli, Stine Bramsen, Rasmus Seebach, Noah, Anna David m.fl.

Book Halberg & Friends til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Halberg & Friends kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86