De stærke melodier og de enkle, men samtidig raffinerede tekster, har altid været På Slaget 12’s varemærke - og så naturligvis Ann- Mette Elten’s varme og udtryksfulde stemme, der synger sig lige ind i hjerterne på publikum.

Siden debut’en i 80’erne har På Slaget 12 spillet utallige livekoncerter, og bandet er den dag i dag mindst lige så fuld af energi som for 30 år siden. Koncerterne indeholder et bredt udvalg af bandets sange inklusive de store 80’er hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean” og ”Hjem til Århus”, samt nogle af gruppens markante fortolkninger af 60’ernes store sange.

Debutalbummet, der udkom i 1986, indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der var særligt èn, der skilte sig ud - Hjem til Århus, der i løbet af få måneder blev et stort hit for bandet, og efterfølgende er blevet en evergreen, som alle danskere kender.

Årene efter det første album har budt på mange succes’er for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let’s Dance-album blev udsendt i 2002. Albummet med bandets udgaver af store 50’er og 60’er hits blev en stor succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og i alt 110.000 solgte eksemplarer. Let’s Dance 2 blev udgivet i november samme år og senere kom Let’s Dance 3 og 4, og også de blev store succeser.

I alt har de fire Let’s Dance- album solgt over 350.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret, inklusive Ann-Mette Elten’s soloudgivelser, solgt over 1 million album.

Book På Slaget 12 til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt På Slaget 12 kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86