Fuld Effekt er en hiphopgruppe fra København. Gruppen udgav deres første ep 'Indfanger Funk' i 2015 og deres anden ep 'Hommes Fatales' i slutningen af 2016. I 2019 udgav Fuld Effekt ’Fransk Pige’ som første single fra deres kommende debutalbum.

Gruppen består af rapperne Zacdaddy, Beefsupreme, Spytclaus og produceren DJ Speakr, der sammen har skabt deres eget take på en lyd, der kombinerer dansk rap og festlig pop. Det har allerede resulteret i sange som 'Vandtæt' (der har peaket Spotifys Viral Chart), 'Pigen er en spiller' (kendt fra Barometeret på P3), 'Kærestekedelig' og ’Fransk Pige', der på morsom vis fremstiller, hvordan det er at være ung og forvirret i en storby.

Musikken har sendt Fuld Effekt på Danmarks tour i 2018, og efter adskillige koncerter er de i deres hjemegn kendt som et festgodstog af en liveperformance. Efter et år med koncerter er Fuld Effekt taget i studiet for at fange lyden af denne fest på deres næste udgivelser.

Debutalbummet vil byder på en ny og samtidig genkendelig lyd fra bandet, hvis største ønske er at charmere sig ind i hjertet af Danmark.

Book Fuld Effekt til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Fuld Effekt kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86