Souvenirs er ubetinget det nordjyske band med flest pophits i baggagen. ”Han tog et Nattog” bragede igennem lydmuren tilbage i 1994 og blev et kæmpe hit. Det første af slagsen,- efterfølgende kom ”I et Sommerhus”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, ”Hannibal og Jerry”, “Jeg hader Susanne”, ”Ned til Mormor”og mange flere. Det er blevet til 10 albums og 30 år på landevejen indtil videre. 

Med så meget erfaring og så mange ørehængere, er festen klar, - syng-med-faktoren i top, og der er smil fra øre til øre. 

For Souvenirs er ikke bare musik for ørene men også for sjælen, og man bliver kort sagt glad inden i! 

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs- koncert i helt uventede retninger. Det er jysk humor af første skuffe.

Nils Torp er en erfaren herre. Han var med i det legendariske orkester Kliché først i ’80’erne, og mon ikke der sniger sig et par sange fra dengang ind i koncerten. 

Souvenirs fåes i to udgaver:

En akustisk udgave; SOFIE BONDE: vokal, guitar, NILS TORP: guitar, KLAUS PINDSTRUP: violin, harmonika 

En elektrisk udgave, SOFIE BONDE: vokal, guitar, NILS TORP: el-bas , GITTE K: trommer, keyboard, kor 

Den elektriske udgave af Souvenirs er det Gitte K på trommer og velklingende kor, Nils Torp spiller elbassen i bedste Paul McCartney-stil samt lidt analog keyboard, der styres med fødderne! Sofie Bonde synger med sin karismatiske stemme og spiller en gedigen akustisk guitar. Det er umuligt at stå stille og feststemningen er i top.

I den akustiske udgave af Souvenirs er det den klassiske uddannede violinist og spillemand Klaus Pindstrup, der sammen med Nils Torps guitar tager musikken konstant nye steder hen i et fænomenalt sammenspil. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret. Sofie Bonde synger og fortæller historier om tilværelsens små ubegribeligheder. 

Book Souvenirs til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Souvenirs kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86