Nice Little Penguins

Fjern favorit Tilføj som favorit
Nice Little Penguins

HITMAGERE TRÆKKER STIKKET UD


Akustisk intimkoncert med Nice Little Penguins

Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsællerten ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause fra 1997-2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med bassist Bo Feierskov i den vokale front, brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar/vokal og trommer/kor, samt HH Præstbro på keyboards/kor.

De tre førstnævnte har spillet sammen siden 1984, og kan således i år fejre 30 års jubilæum på scenen. Det gør de ved for første gang at spille deres sange i et intimt, akustisk set-up med fokus på de vokalharmonier, bandet er blevet så kendt for.

Ud over adskillige ørehængere og radiobaskere fra bagkataloget er der også nye kompositioner fra det netop udgivne album SONGS (that didn’t make it) med på sætlisten. Som titlen antyder, er der tale om sange, som af den ene eller anden grund ikke kom med på tidligere udgivelser med Nice Little Penguins. Nu bliver de genoplivet på en udgivelse, som viser nye, interessante sider af makkerparret Kolster/Feierskovs sangskrivning. 

Det er nogle erfarne herrer, som er klar til at indtage scenen og sætte en tyk streg under, at Nice Little Penguins ikke hører til i kategorien af navne, der kommer og går. Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester, der på trods af, at de denne gang har trukket stikket ud, sætter alt ind på at tage stikket hjem.


Sådan booker du Nice Little Penguins!

Ønsker du priser på Nice Little Penguins til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Nice Little Penguins er ledig, eller hvis du vil booke Nice Little Penguins med det samme.

BOOKINGFORMULAR