Hitmagere trækker stikket ud, men tager det sikkert hjem


Akustisk intimkoncert med Nice Little Penguins

Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt ni albums. Deriblandt platinsællerten ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause fra 1997-2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med bassist Bo Feierskov i den vokale front samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar/vokal og trommer/kor.

De tre har spillet sammen siden 1983, og kan således i år fejre 40-års jubilæum på scenen. Det gør de ved at spille deres sange i et intimt, akustisk set-up med fokus på de vokalharmonier, bandet er blevet så kendt for.

Ud over adskillige ørehængere og radiobaskere fra bagkataloget er der også sange fra det nyeste album ”Beat Music Vol. 2” fra 2021 samt helt nye kompositioner og enkelte rariteter med på sætlisten.

Det er nogle erfarne herrer, som er klar til at indtage scenen og sætte en tyk streg under, at Nice Little Penguins ikke hører til i kategorien af navne, der kommer og går. Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester, der på trods af, at de denne gang har trukket stikket ud, sætter alt ind på at tage det sikkert hjem.

Book Nice Little Penguins til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Nice Little Penguins kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86