Hun kunne synge, før hun kunne gå. Hun memorerede ordene i salmerne, før hun havde lært at læse. Og hun skrålede højt med familien og med Anne, Sanne og Lis. 

Katrine Muffs umiddelbare kærlighed til musikken har altid fulgt hende, og givet hende soundtracks til alle livets op- og nedture.

Den har bragt hende fra skolebænken på Rytmisk Musikkonservatorium i København til korsanger for sangerinden Oh Land og sangcoach i X Factor. Den har åbnet dørene til Johan Borups Højskole, hvor hun både fungerede som musiklærer og leder af højskolens kor. 

Og så har den fået hende ind på skærmen og ud i de danske stuer som hele Danmarks korleder.

Sin debut som tv-vært fik Katrine Muff som ukrukket og tålmodig sangcoach i DR-programserien ”Syng med! Fra skrål til skønsang”. Her gav hun deltagere uden en tone i livet mod på at synge med. Siden har hun og Johannes Langkilde som musikalsk værtsduo fået alle danskerne til at synge sammen i bedste sendetid i ”Fællessang – hver for sig” på DR1.

Det er dog ikke kun kærligheden til andres musik, der har fået lov at præge Katrine Muffs karriere. 

I 2015 tog hun således sine første spæde skridt som komponist, og på trods af sit uvenskab med noder har hun blandt andet komponeret musik til tekster af Suzanne Brøgger, Hans Anker Jørgensen og ikke mindst Stine Pilgaard.

Katrine Muffs kompositioner er i skrivende stund endt som fem sange i Kirkesangbogen (2017) og fem melodier i den nye udgave af Højskolesangbogen (2020).

Samarbejdet med Stine Pilgaard er indtil videre fortsat ud i to højskolesange og albummet ”De korte sætningers land”, hvor Muff har komponeret melodier til sangene i Pilgaards roman ”Meter i sekundet”. I efteråret 2021 blev netop dét samarbejde hyldet med Den Folkelige Sangs Pris.

Katrine Muff kan bookes som solist eller med guitarist.

Book Katrine Muff til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Katrine Muff kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86