Billy Cross kom til verden i det herrens år 1946 i New York – byen, der aldrig sover. Og ud fra Billy Cross’ imponerende karriere at bedømme, er det heller ikke noget, han er kommet sovende til. Tværtimod.

Allerede som ung mand i 1960’erne startede Billy Cross som musiker, men det var for samarbejdet med Bob Dylan og Meat Loaf, at Billy Cross for alvor slog sit navn fast. Nævneværdigt, var det dog forinden også blevet til albums med store navne som Sha-Na-Na og Topaz. Sidst i 1970’erne gik turen til Danmark, hvor han siden har været bosat og været en kæmpe drivkraft på den danske musikscene både som musiker og bag mixerpulten.

Bag mixerpulten har Billy Cross medvirket som producer for store danske navne som Lars Lilholt, CV Jørgensen, Søs Fenger og mange flere.

Det er dog med guitaren i hånden, at Billy Cross er bedst kendt, da han på livescenen henrykker publikum med sit gudsbenådede guitartalent, som er inspireret af blues og  god, gammeldags rock n’ roll. Billy Cross’ amerikanske indflydelse er ikke til at tage fejl af, når han bliver sluppet løs på scenen.

Billy Cross’ repertoire består både af egne sange samt klassiske rocksange fra ”over there”.

Billy Cross turnerer med følgende besætning:

Trommer : Henrik Askou Keyboards : Michael Sunding Bas : Flemming Ostermann  Guitar og sang : Billy Cross

Book Billy Cross til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Billy Cross kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86