Den anmelder roste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show “Tilbage På Dansk”. 

Buttenschøn adgav i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser” som udkom i 2011. 

På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkohol forbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid. 

Det hele kan, på papiret godt se en smule trist ud, men på “Tilbage På Dansk” tournéen, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.  

“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på at mine fortællinger, og mine sange, kan sætte en masse tanker i gang, hos dem der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.” 

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end, skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere når man kun er halvdansk.  

Alt det og meget andet kan du få svar på, når Buttenschøn rejser hele landet rundt. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog. 


Efter mange år hvor Thomas kun har optrådt solo, er det nu muligt at booke Thomas Buttenschøn med band. Han optræder med hans oprindelige band, Mathias Holm, Mads Reinhold, Erik Laustsen og Oliver McEwan.


www.thomasbuttenschon.dk

Thomas Buttenschøn optræder solo på spillesteder, firmaevents, private arrangementer samt med band til festivaler, open air.


Book Thomas Buttenschøn til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Buttenschøn kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86