Han er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit "Alt Er Godt" sammen med Chief 1 og i 2021 overraskede han, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han gennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

Mange har efterhånden oplevet, at Thomas er det perfekte valg som et indslag til firmafesten, konferencen eller andre begivenheder. Hans blanding af historiefortælling krydret med gode sange, rammer bredt og overrasker mange. Hans nærvær og fantastiske evne til at gribe enhver kommentar fra publikum er enestående. Thomas er en af de allerbedste danske entertainere, som både rammer bredt og aldrig skuffer. Her får du både musik og comedy i højeste kvalitet.


Se tourkalenderen på www.thomasbuttenschon.dk

Thomas Buttenschøn optræder solo på spillesteder, firmaevents, private arrangementer samt med band til festivaler, open air.

Book Thomas Buttenschøn til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Buttenschøn kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86