Caroline Henderson har en unik evne til at bevæge sig ubesværet i flere musikalske scenarier. Hun har bevæget sig ind i et kunstnerisk rum, hvor musikalske genrer og grænser ophæves, hvor man som publikum på fornemste vis møder hendes sublime talent.
Caroline Henderson mister aldrig sin identitet. Ethvert udtryk i Caroline Hendersons musik er stemplet af hendes personlighed.
Caroline fortsætter sin kunstneriske udvikling med et varieret udtryk og intime fortolkninger af klassikere, viser, tango, blues og jazz - sunget på dansk, engelsk, svensk og fransk. Hun har en udviklet intuition i forhold til sit publikum, og kan sammensætte et program tilpasset næsten enhver begivenhed, og alt efter opgave og ønsker, udvælger hun med omhu sine musikere.Som kunstner, følger Caroline sine sikre instinkter og sin indsigt. Hun kan fortolke, så musikken både klinger i øret, bevæger hjertet og taler til kroppen. En koncert med Caroline Henderson er altid en herlig oplevelse.

Caroline Henderson optræder som solist eller med pianist. 

Book Caroline Henderson til jeres næste arrangement ! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Caroline Henderson kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86