Bobo Moreno fik sin debut på den danske musikscene i 1988, og har siden prøvet de fleste ting, der har med musik at gøre. Bobo Moreno har optrådt til små og store koncerter som sanger, ligesom han har sunget kor for Sanne Salomonsen, optrådt i TV og været i studiet med D.A.D. Alt sammen ting, som viser Bobo Morenos helt enestående alsidighed som musiker.

Bobo Moreno er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop. Det er måske også grunden til, at Bobo Moreno siden sin debut har udviklet sig til et velkendt navn på den danske musikscene med et stødt og voksende publikum til følge.

Senest har Bobo Moreno startet Bobo Moreno’s Choice i samarbejde med sin stedfar Bo Stief, som er et ensemble bestående af piano, strygekvartet og ikke mindst den store, svenske jazztrompetist Anders Bergcrantz. Bobo Moreno’s Choice fortolker nogle af de store pop- og jazzstandards, og bevæger sig hermed i mange forskellige musikalske stilarter, som netop er kendetegnende for Bobo Moreno.

Bobo Moreno optræder med guitarist el. pianist, som solist eller med partyband/big band.

Book Bobo Moreno til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86.

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Bobo Moreno kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86