Kirsten Siggaard er en sangerinde der favner meget bredt.

Hun har har medvirket i mange revyer og teaterstykker, og hun hun har haft en omfattende karriere inden for musikken, både som solist og med sangtrioen swingsisters.

Kirsten Siggaard fik sit gennembrud som sangerinde, da hun vandt Dansk Melodi Grandprix i 1984 med sangen “Det lige det” sammen med Søren Bundgaard. De vandt igen i 1985 og 1988, og turnerede meget som duoen “Hot Eyes”.

Kirsten Siggaard var med i sin første teaterforestilling, farcen “Solstik” på Lorry i 1986, og hun har også medvirket i "Piaf" på Det Ny Teater, Kys Hinanden på Amager Scenen og Les Misérables på Østre Gasværk.

Sammen med Swing Sisters eller som solist, har Kirsten Siggaard optrådt i hele Norden og Sydeuropa, nævnes kan f.eks. Grønland, Færøerne, Tyrkiet, Spanien, Frankrig og Belgien.

Kirsten Siggaard har et utal af cd’er på samvittigheden som solist, og har sunget duet med f.eks. Tommy Körberg, Otto Brandenburg og Poul Bundgaard.

BOOK KIRSTEN SIGGAARD TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt xxxxx kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86