Kisser & Søren behøver ingen nærmere præsentation. Kendt fra TV, aviser, Ugeblade, Lokalradioer, Giro 413 samt en stribe af de velklingende hits på DR's Dansktop, er det en garanti for en professionel og flot musikalsk humørfyldt underholdning.

Kisser og Søren har opnået en status samt stor respekt som foregangsmænd for den ægte danske populærmusik, hvor ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum, som Kisser & Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier.

Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende. De skriver selv det meste af deres materiale, om indhold i livet - store og små dagligdags problemer - sjove som alvorlige, kort sagt, tekster som alle kan nikke genkendende til, og det på et sprog alle kan forstå.

Kisser og Søren er et 'sikkert hit', hvis det drejer sig om en 'party aften', halbal eller byfesten/markedspladsen m.m. Det er med højt humør, en utrolig energi, venlig og behagelig optræden samt glimt i øjet. Parret forfører altid publikum med et smil på læben, så ingen håndflader vil være urørte. Dansk populærmusik, når det er bedst.

Et lydniveau tilpasset alle

Kisser & Søren er også et veloplagt, hvis det drejer sig om underholdning til den lidt ældre generation: Her præsenteres sange med melodier, som alle kan nikke genkendende til samt naturligvis Kisser & Sørens egne dansktop-træffere, alt sammen serveret med et lydniveau, som tilpasses alle. Altid præcise, høflige, velklædte og med et utroligt smittende humør.

Kisser og Søren - mere dansk bliver det simpelthen ikke! 

Book Kisser og Søren til jeres næste arrangement?

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kisser og Søren kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86