Walkers spiller deres egne "happy rock" numre. Det indbefatter hermed hittet "Sha-la-la-la-la", som blev relanceret af gruppen Vengaboys og blev et megahit samt "Little Kitty" fra med danske Creamy - og en helt masse andre Walkers-hits fra 70'erne. 

Hvem kan ikke synge med på "Strip-Tease", "Fire" - og selv det danske kult-hit "Vi Holder Fest" Walkers er blevet "kult" og er pt. i gang med en ny plade efter den store succes gruppen havde med dobbelt-cd´en "Sha-la-la-la-la", og koncerter rundt omkring i landet.

Uanset om det drejer sig om festivals, større firmafester, byfester, eller andre koncertarrangementer, er det sikkert at Walkers vil løfte stemningen blandt publikum, både dem der var med i 70`erne og de unge der kun kender dem gennem deres mange hits, som er genindspillet af flere kunstnere både i Danmark og udlandet. 

Walkers leverer et show der er fuldt af god musik - både rock og pop - og højt humør, ingredienser der i høj grad var med til at gøre bandet til den absolutte største idolgruppe Danmark har haft i 70`erne. 

I dag er Walkers blevet ældre, glimmertøjet, det lange hår og de høje støvler er væk, men de kan stadig "trykke den af" for fuld kraft. 

Walkers er tilgængelige for såvel radio som presse-interviews, samt TV-optræden og koncertoptræden.

Book Walkers til jeres næste arrangement !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Walkers kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86