Frontmanden i Kandis, Johnny Hansen, fortæller, at bandet altid har ambition om at være aktuelle og trendsættende i deres del af brachen, hvor bandet for længe siden er blevet det absolut førende og bedst sælgende danske band med samlet plade og CD salg på langt over 1,5 million eksemplarer. ”Vi har været heldige og har haft en lang flot karriere”, fortæller Johnny Hansen, som også mener at succesen forpligter.

”Derfor skriver vi hele tiden nye sange og forsøger at spille vores musik på en måde så musikken og sangene får det touch,der rammer bredest og flest i den kæmpe store fan skare vi har. Samtidig skal der også være plads til lidt fornyelse. Vort budskab er klart, vi er rejsende i livsglæde og elsker at se glade mennesker, når vi er ude og spille året rundt til de mange koncerter”, slutter Johnny Hansen.

Med seneste udgivelse i 2017 med albummet 'Sommerdansen', er Kandis stadigvæk produktive og relevante. 

Skal huske at more sig mens man kan

Med en koncertkalender indeholdende alene op mod 200 live-jobs om året er hverdagen til tider hektisk for orkestret, når Johnny Hansen, Jens Erik Jensen, Jørgen Hein og Michael Krätz den ene aften spiller i Maribo, den næste i nordjyske Lendum, hvis det ikke er i Løgumkloster, Mørkøv eller på Ærø.

Bag teksten til Lev nu livet gemmer sig en tragisk historie, der også minder Johnny Hansen om, at de spildte timer aldrig mere kommer igen, og at man skal huske at more sig, mens man stadig kan.

Forfatteren er Torben Eschen, der selv overlevede en livstruende salmonella-forgiftning. Faktisk døde han af et akut nyresvigt, mens han var indlagt på hospitalet. Han blev dog genoplivet og er efter flere måneders rekreation ved at komme til kræfter igen. Torben Eschen, der har sat ord til en række af Kandis største hits, tilbragte næsten et halvt år på sygehuset i Odense og blev givet 40 pct. chance for at overleve. Undervejs tabte han 25 kilo.


At bruge musikken som terapi

Kandis har altid brugt musikken som terapi, og særligt relevant var det for forsangeren Johnny, da han skulle igennem en svær periode, hvor han stod selv med to døtre efter konens for tidlige afsked. Der blev musikken netop brugt terapeutisk, og det er i den sammenhæng også blevet til en sang specifikt til Johnnys kone. 

Kandis har altid været en produktiv gruppe, særligt i form af Johnny med sine mange 'bolde i luften', men denne monumentale forandring, har skabt et andet fokus og forståelse for de vigtige ting i livet - Der er altid bevægelse i Kandis, men fremover ikke konstant i 5. gear. 


Til enkebal i Thisted

Der har dog altid været fuld fart på Kandis siden det første job til et enkebal på Hotel Phønix i Thisted tilbage i januar 1989. Foruden de mange jobs på kroer, i idrætshaller eller på markedspladser, hvor orkestret har underholdt over en kvart million mennesker gennem tiderne, har musikken også bragt orkestre til store dansegallaer i Sverige og Norge samt rejser på til USA, Australien og Caribien.


Når en lille ring bliver til guld

Egentlig var det fem ord, der for alvor ændrede alt for Kandis.

En lille ring af guld sikrede tilbage i 1992 orkestret fra Thy et gennembrud på landsplan, og det er ikke tilfældigt, at sangen om evig troskab, åbner den nye indspilning.

Ca. 54.000 gange har Johnny Hansen til dato sunget de fem ord i titlen. Eller rettere: 6.750 gange har Kandis spillet det største hit på et live-job. Og det er slet ikke slut.

Vi spiller den mindst to gange på hvert job. Ofte bliver vi opfordret til at spille den en tredje gang, men da siger jeg som regel nej, siger Johnny Hansen.


Book Kandis til jeres næste arrangement!

Hvad koster Kandis for en aften ?

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kandis kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86