SELVOM KIM HAR STÅET PÅ SCENEN SIDEN HAN VAR 14 ÅR, ER DET STADIG DET, HAN ELSKER ALLERMEST!

Han kan snakke med alle mennesker på sin vej, og denne kvalitet afspejles også i Kims performance på scenen og i den særlige kontakt, han har med sit publikum. “Det betyder meget, når jeg kan se, at musikken og sangene rører publikum,” sagde Kim blandt andet til TV 2.

Kim er til daglig frontfigur og forsanger i dansktop-orkestret Kim & Hallo og har været det igennem de sidste 34 år. Han startede med at optræde, da han var 14 år gammel, og han har derfor opbygget et særligt kendskab til og en fantastisk føling med, hvad publikum gerne vil have.

Kim vil selvfølgelig synge Kim & Hallo’s hits, såsom “Mona Lisa,” “Du ligner din mor,” “Tre Bornholmere i en gummibåd,” og “Lille fregnede Louise.” Men det kan også være sange som “Øde Ø,” “Tarzan Mama Mia,” “Volvo B18,” “For evigt,” eller “Du er min øjesten” og “Vi skal gå hånd i hånd.” Repertoiret spænder vidt og tilpasses naturligvis efter publikum og arrangementets type. Det kan være alt fra plejehjem og bosteder til en privat fødselsdag.

Kim Harring har optrådt både live og i flere TV-shows med sit orkester i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Her har man også kunne se ham på de nationale TV-stationer af flere omgange!

Kim Harring kan bookes alle hverdage.

Book Kim Harring til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kim Harring kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86