Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og han blev ydermere i 2012, kåret som Nordens bedste. Sammen med bassisten Torben Balle, leverer han et forrygende show med alle de store Elvis Presley-hits.

Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse. Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis' musik brænder igennem hver eneste strofe. Med underspillet humor og et glimt i øjet, tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste. Musikken leveres live, uden nogen som helst form for playback.

Der er kælet for alle detaljer; dragter, instrumenter, ja, selv Elvis’ smykker, er nøjagtige kopier af det, som Elvis selv bar i sine imponerende sceneshows.

Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes eller Hound Dog – det er svært at sidde stille, når musikken fra den største stjerne nogensinde, spiller. 

Elvis Duo egner sig perfekt til enhver festlig sammenkomst. Intet er for stort, og intet er for småt. 

Book Elvis Duo med Henrik Busborg til privatfest, firmafest

Book Elvis Duo til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Elvis Duo kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86