Multikunster og entertainer Carsten Knudsen sætter sit nye show sammen med en bred vifte af monologer, musikalske indslag, sange og klovnerier. Det er musikalsk ekvilibrisme tilsat humor. En musikalsk jordomrejse, hvor tilskuerne bliver beriget med flamenco, mavedans , blues, jazz og folk. Det musikalske indhold er altid en essentiel del af Carstens show. Ikke blot som akkompagnement, men også instrumentalt.

Knudsen er bedre kendt som en del af klassikeren The Julekalender og trioen De Nattergale, men han tog skridtet mod en selvstændig karriere med hans selvbetitlede solo show. 

Showet indeholder bl.a. fortællingen om onkel Erling og konen Carla og deres daglige kampe med uhyrligheder som fladskærme og tør hud.

Udover sit flair for at ramme publikums lattermuskler, kan Carsten Knudsen med rette også kalde sig royal ukulele leverandør, da han har spillet på ukulele for dronningen flere gange.

Hovedinstrumentet i soloshowet er guitaren, men der er også risiko for at Knudsen leverer musik ud af et 32 mm. wavin rør, mens han ligeledes har fået lov til at tage sin mors salmecykel (trædeorgel) med sig på job.

Darwin mente, at vi har udviklet os fra abe til menneske, Carsten vil demonstrere, at det for nogens vedkommende er lige modsat.

ROYAL UKULELE LEVERANDØR

Carsten Knudsen fra de Nattergale kan godt kalde sig royal ukulele leverandør, da han flere gange har spillet på instrumentet til regentens fornøjelse. Carsten har spillet solo koncerter i flere kirker, på jazzfestivaler, Sibelius Museet i Åbo Finland og på Ukulele festival i Blue Mountains i Australien.  Koncerterne veksler imellem det folkelige og det meditative. Musikken bliver krydret med anekdoter og fortællinger undervejs. I 2011 udgav han ”Lær at spille ukulele” med Carsten Knudsen på DVD, og i 2013 udgav han cd’en med den ydmyge titel ”Ukulele”.

Book Carsten Knudsen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Carsten Knudsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86