Ønsker du et virkelig sjovt indslag til dit arrangement, er Kalle Mathiesen et rigtig godt bud. Kalle er en konservatorieuddannet trommeslager, der har skabt sig en utrolig karriere med sit one-man show 'Kalles World Tour'. Ud fra devisen :”Der er musik i alt og alt er musik”, underholder Kalle med balloner, boremaskiner, pivedyr og ridderhjelme. Kalle har spillet på gader og stræder overalt i Danmark, og reelt set det meste af verden. Det eneste du kan være sikker på ved Kalle Mathiesen er, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle spiller også meget på bas til koncerten og bruger Loopstation, som er en form for sampler, der kan optage alle slags lyde. I 2013 blev han skandinavisk mester i Loopstation, og var desuden Lars Hjortshøjs musikalske sidekick i showet 'My Danish Collection'.

Kalle har lavet radio i form af 'Weekensax' på Radio24/7, og han er kendt fra TV: 'So Ein Ding', Natholdet og Kalles Danmarks Tour på Ramasjang.

Kalle optræder til alle typer arrangementer, book ham til firmafesten, julefrokosten, privatfesten eller festival.

Book Kalle Mathiesen til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kalle Mathiesen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86