Klassens Tykke Dreng består af de to entertainere Morten Brix og Lars Herlow, der siden 1998 turneret land og rige rundt med deres hyle morsomme og festlige shows, som de selv kalder for Croon & Comedy.

Croon & Comedy hentyder til blandingen af musik og stand-up, som er udgangspunktet for Klassens Tykke Dreng, og som har gjort de to herrer til nogle af de mest succesfulde entertainere i Danmark. Klassens Tykke Dreng har også turneret i udlandet, og er nogle af de få herhjemme, der også optræder på engelsk.

Musikalsk indeholder showet alt fra Elvis til Backstreet Boys, krydret med uimodståelige, humoristiske indslag alt sammen på publikums præmisser, hvilket også betyder at publikummet altid bliver revet med. Klassens Tykke Dreng er uden tvivl både utraditionel og fantastisk på én og samme tid.

Klassens Tykke Dreng har desuden haft deres eget TV-show på DR tilbage i 2000, ligesom de også har optrådt i 'Hit med Sangen' og 'Robinson Ekspeditionen'.

Optræder på engelsk.

Klassens Tykke Dreng er nogle af de få entertainere i Danmark der også kan lave showet på Engelsk, eller som et mix af Engelsk / Dansk. 

Der er også mulighed for at afholde showet på skandinavisk ( mix af Svensk, Dansk, og Norsk )

Klassens Tykke Dreng er også fremragende konferenciers!

Book Klassens Tykke Dreng til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Klassens Tykke Dreng kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86