Freestyle Rap Show

Som 15-årig meldte Per Vers sig for første gang til en rap-konkurrence. Det var en “battle”, hvilket Per ikke vidste hvad var. Men hurtigt lærte han, at den bedste taktik for at overleve i verbal krig med en fremmed rapper var at smide de originale tekster ud og improvisere sine rim på stedet. To år senere var han Danmarksmester ved at vinde Danmark første landsdækkende rap- battle ved navn "Årets Rapper".

Dansk rap blev større, det gjorde danmarksmesterskabet i freestyle-rap også. Nu hed det MC’s Fight Night, og blev hurtigt det mest prestigefyldte event i dansk hiphop.
Per Vers stillede op og vandt. Ikke bare det første, men også det andet år. Og der, i bokseringen, med det gyldne mesterskabsbælte om maven, hev han en krøllet takketale op af lommen og annoncerede at han pensionerede han sig selv ubesejret. Han ville gerne lave sine egne regler og bruge sine freestyle-evner på andet end at battle kollegerne.
Det blev starten på en imponerende improviserende rejse, der har bragt ham land og rige rundt, han har freestylet i fængsler og i folketinget, for de rige og royale, og de, ja, rimeligt almindelige. Med i alt 2500 optrædener er Per Vers blevet dansk freestyle-raps “godfather”, der aldrig skuffer med sit frie og fantasifulde flow.

Per Vers er desuden aktuel i det nye år med albummet "Knus Kunst", der indeholder 12 sange skabt af samples fra ældre, danske sange. 

Rap-Up

Konferencer, temadage og heldags-events kan ofte have brug for noget der er underholdende, men stadigvæk relevant og på emnet. Der hviler især et stort ansvar på den sidste der betræder scenen,
for det er dette indslag deltagerne vil være fyldt op af, når de går derfra.

Dette ansvar kan med fordel lægges i hænderne på Per Vers og hans utrolige improvisatoriske evner. Denne sprogtroldmand kan være øjet udefra, der opsummerer det hele i en “resumé-rap” – vi kalder det RAP-UP.

Her tilbyder Per Vers en fantastisk vare, der benyttes af virksomheder eller organisationer, der gerne vil have sat deres konference i relief.

Per deltager som observatør under hele eventet og tager notater – og afslutter så konferencen med en rap, der på overrumplende, skarp, musikalsk og sprogligt enestående vis opsummerer alt, hvad der er sket og sagt i løbet af dagen – med skæve vinkler, humor og selvironi.
 Dette er med stor succes og stående bifald blevet benyttet af Novo Nordisk, Dansk Design Center, Videnskabsministeriet, Danmarks Radio, Litteraturprisen, Innovationsrådet, TEDx, Statens Museum For Kunst, IBM og mange andre.

Konferencier

Per Vers er blevet flittigt benyttet som konferencier til forskellige musikalske og kulturelle events.

Allerede i tyverne stod han på scenen som konferencier for de store landsdækkende konkurrencer DM I ROCK og DM I DANSK RAP. Senere kom Ringsted Festival, Kløften Festival, Efterskolernes Musikfestival til – og de sidste par år har han fungeret som konferencer til et par af Danmarks mest prestigefyldte musikbegivenheder: Foreningen af Danske Musikkritikeres pris, Steppeulven og den ikke-TV-transmitterede del af Danish Music Awards.

Kronen på værket var, at blive headhuntet af Roskilde Festivalen til at styre bandpræsentationerne på Nordeuropas største scene, Orange Scene, hvilket han har gjort siden 2015.

Per Vers er eminent til at guide folk igennem et program, og spinder en sprogligt smuk rød tråd imellem de forskellige indslag, med en naturlig flair for at få selv scene-uvante mennesker til at føle sig godt tilpas i spotlyset.

Book Per Vers til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Per Vers kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86