RUNE KLAN

Fjern favorit Tilføj som favorit
RUNE KLAN

Der er fart over feltet, så snart Rune Klan går på scenen. Publikum sidder med åbne munde og stirrer på et naturtalent, der formår at udøve magi for øjnene af dem. Uanset, hvor opmærksomt og intenst tilskuerne følger enhver bevægelse og handling, lykkes det dem ikke at afsløre, hvordan de geniale tricks udføres. 

Rune Klan leverer underholdning af højeste kvalitet, da han formår at kombinere komedie med tryllekunst. Tilskuerne sidder på nåle for at se, hvor de nåle nu blev af, som Rune Klan lige slugte - øjensynligt med velbehag. Han får alskens ting til at dreje en omgang og vende tilbage som en boomerang, men i en lidt anderledes forklædning, som da de forlod den ferme kunstners hænder.

Klan forbinder stand-up med trylleri

Med sine evner har Rune Klan velfortjent også fået opmærksomhed internationalt. Han har udgivet en instruktionsvideo for tryllekunstnere og fået tildelt Tribini-prisen for en særlig evne til at forbinde stand-up med trylleri. Han kendes fra Det Blå Show, Hokus Fucking Pokus på Kanal 5 og Zulu Awards samt arbejde for TV med Lisbeth Østergaard. 

Rune Klans shows afslører en dygtig entertainer, som formår at fortrylle og overraske sit publikum ved, at han er uforudsigelig og charmerende, lynhurtig og effektiv, vanvittig og altsammen med et karakteristisk glimt i øjet. Så hvad venter du på? Book Rune Klan i dag til dit næste arrangement! 

Rune Klan optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et fortryllende og sjovt indslag.


Obs. Rune Klan optræder desværre ikke til konfirmationer.

Sådan booker du RUNE KLAN! 

Ønsker du priser på RUNE KLAN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Rune Klan er ledig, eller hvis du vil booke Rune Klan med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR