Egentlig hedder hun Mille Gori, men når hun fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun på magisk vis til Motor Mille.

Siden opfindelsen af Motor Mille i 2013 har hun udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og lavet adskillige tv-udsendelser.

Motor Mille er et kendt ansigt for langt de fleste danske børn. De kender efterhånden den seje pige med de lyse fletninger ganske godt. De seneste år har de nemlig mødt hende i rigtig mange sammenhænge på Ramasjang. Blandt andet i Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

Oplev Motor Milles danseshow

Både børn og voksne kan være med, når Motor Mille fyrer den af med med sang, musik, dans, sjov og ballade. Det fantastiske danseshow vil få alle til at hoppe, dreje rundt og baske med armene.

Mød Motor Mille & De Magiske Venner

Motor Mille er en pige med mange talenter, og nu er det muligt at møde hende og hendes magiske venner. Ved hjælp af musik, sang og historier fører Mille børnene igennem sin fantastiske verden, fuld af sokker, dyr, hyggebamser og en magisk kuffert.

Musikalsk show med Motor Mille & Band

Iført buksedragt og pilotbriller leverer Motor Mille sammen med sit band et festligt show, hvor både børn og voksne kan få en fantastisk oplevelse. Det er næsten overflødigt at fortælle, at der vil være både sang, musik, dans, sjov og ballade i rigelige mængder.

Du skal booke Motor Mille, hvis ønsker en uforglemmelig, nærværende og musikalsk oplevelse for både børn og voksne.

DU KENDER MOTOR MILLE FRA

‘Monster Busters‘ (2019), Serie på DR

‘Cirkus Summarum‘ (2019)

‘Motor Mille og Børnebanden’ (2019), Serie på DR

‘Motor Mille på maskintur’ (2019), Serie på DR og bog (bogen er fra 2018)

‘Motor Mille på cirkustur’ (2019), Serie på DR

‘Motor Mille og uniformerne’ (2019), Serie på DR

‘Ramasjang Club’ (2017), Serie på DR


Book Motor Mille til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Motor Mille kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86