Chapper optræder med et show, hvori der indgår musik og sang, tegning samt historier, der kan omhandle spændende facts fra vores vidunderlige verden.

Det store hit for børnene er beatbox-skolen. Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves, og hvordan man kan lære at holde rytmen. Han forklarer også, hvordan man selv kan skrive en rap og så rappe den ind over beatet. Hele salen gynger, når Chapper og børnene rapper til deres egen beat!

Et sikkert hit er også ”Shhh… mor kommer”, et indslag som stammer fra Hvaffor en hånd, hvor ungerne lærer at tegne en ”farlig” tegning, som med brug af meget få streger, pludselig ligner en ”glad og rolig” tegning. Det kunne f.eks. være, at man sidder og tegner en tegning af far, der er tyk. Uventet kommer mor, og hvad gør man? Ja, man folder tegningen et par steder og tilfører et par streger – og vupti, så er tegningen blevet lavet om til en flot bil! Virkelig morsomt.

Med sig på scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. Et festligt show med to skøre spasmagere, der elsker at fyre den af over for børnene.

Book Chapper til storcentre, byfester, børnehaven og festivaler.

Book Chapper til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Chapper kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86