Sigurds Bjørnetime (solo eller med Bjørnetrioen)

Sigurds Bjørnetime har de sidste 20 været førende i dansk børneunderholdning, både på TV og på de danske live scener. Fra Bjørnetime over big band, symfoniorkester, sing along, crazy indfald, børn på scenen og alt, hvad bjørnehjertet kan begære. Gå ikke glip af Sigurds supermusikalske shsow med alle de sange, I kender – og alle dem, I havde glemt I elskede.

Sigurds Danmarkshistorie (solo eller med band)

Sigurd blæser støvet af Danmarkshistorien med et brag af en koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik

Danmarkshistorie er spændende og fyldt med levende fortællinger om markante personer og drabelige hæn-delser. Det bliver derfor en spændende rejse tilbage i tiden, når Sigurd i ord og toner fører os igennem historien fra stenalder til nutid. På sin dybt engagerende måde vil han fortælle om vigtige øjeblikke i vores historie, om vikinger, munke, konger og krige – alt sammen krydret med sange fra hans store projekt ”Sigurds Danmarkshistorie”.

Det er en oplagt mulighed for, at hele familien kan få en dejlig fælles oplevelse. En oplevelse, der forhåbentlig kan skabe gode snakke og endnu mere nysgerrighed efter at dykke ned i vores historie – den historie, som har været med til at gøre os til det folk, vi er.

BOOK SIGURD BARRETT TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Sigurd Barrett kan bookes på datoen. 

+45 75 91 00 86