Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR.

Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr.

På scenen er Sebastian også en fremragende formidler, både når han underholder børn med gøgl og musik, og når han holder foredrag for børn og voksne. Sebastian tilbyder forskellige shows og foredrag både med ham alene og med andre kunstnere og musikere.

Sebastians soloshow

Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn.

Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Styr på dyr

Styr på dyr er et musikalsk show for børn. Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt for. Humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans. Showet er sindssygt sjovt for børn – men sjovt nok også sjovt for voksne. 

Der er fokus på musikken, og Sebastian har i dette show allieret sig med Niklas Schneidermann (guitar) fra Magtens Korridorer, som agerer kapelmester for Anders Ramhede (trommer) og Mikkel Fjelding (bas).

Verdens farligste dyr

Sebastian skrev i 2015 bogen Verdens 100 farligste dyr. Bogen blev en stor succes, og Sebastian har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den!

Foredraget lægger vægt på såvel en stor underholdningsværdi som et fagligt indhold og henvender sig typisk til skoler og biblioteker. Sebastian fortæller om et bredt udvalg af de dyr, som kan være farlige for mennesker og viser klip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

Verdens klammeste og mærkeligste dyr

Sebastian skrev i 2016 bogen Verdens 100 mærkeligste dyr, og i 2019 udkom bogen om Verdens 100 klammeste dyr. Dyrene i bøgerne er måske mærkelige og klamme i vores øjne, men der er altid en god forklaring på, hvorfor et dyr opfører sig mærkeligt eller er virkelig klamt.

Sebastian tilbyder et foredrag om evolution, hvor han tager udgangspunkt i flere af de dyr, som han behandler i bøgerne. Foredraget henvender sig i særlig grad til skoler og biblioteker.

Verdens mest truede dyr

I 2021 udkom Sebastians bog Verdens 100 mest truede dyr. Dyrene i bogen har det tilfælles, at de alle er truede og i fare for at uddø. 

Sebastian tilbyder et foredrag, hvor han tager udgangspunkt i de truede dyr, som han beskriver i bogen. I foredraget kommer han blandt andet ind på, hvor på Jorden de truede dyr lever, hvad grunden er til, at nogle dyr er truede, og hvad vi kan gøre for at hjælpe verdens mest truede dyr. Foredraget henvender sig primært til skoler og biblioteker.

Book Sebastian Klein til Jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Sebastian Klein kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86