Mek Pek har igennem de sidste 25 år opbygget et image som børnenes ven. Ham man ringer til, hvis man skal bruge noget seriøst og god børneunderholdning med energi, humor og oprigtig glæde ved at underholde børnene.

Mek Pek og Habbasutternes Show er et musikalsk og humoristisk show for børn i alle aldre, der fortrinsvis er bygget op over sangene fra Åh Abe pladerne, Mek Pek & Habbasutterne`s goe gamle cd, plus de nye fra albummet, Gum, Gum GummiAnd, garneret med løgnehistorier fra Mek Peks barndom som 7 1/2 årig.

Det populæreste live band blandt børnene i Danmark med over 100 koncerter om året. 

Ugebladet Onsdag/Randers: "Torsdagen var helliget børnene med en helt special børnedag. I år var det børnevennen Mek Pek, der stod for underholdningen med et brag af et show

Dagbladet Ringsted: Mek Pek fik fuld opbakning af både børn og voksne, da han, med sit band, var hovedtrækplasteret ved julearrangementet på torvet i går, som betød stor tilstrømning til butikkerne.

Århus Stiftstidende:

En yderst veloplagt Mek Pek tog både børn og voksne med storm. Det må indrømmes, at Mek Pek kan det der med at få fat i børnene. Et er hans mange børnesange. Et andet er hans ping-pong med børnene som kærester, om forældre, om fødselsdage, og om, hvad de vil være, når de bliver store.

Bornholms Tidende:

Mek Pek og Habbasutterne skabte trængsel. Jeg har aldrig set så mange mennesker i centret på en gang, siger en glad centerkonsulent.

Book Mek Pek og Habbasutterne til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mek Pek og Habbasutterne kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86