HEINO LANGE FRA RAMASJANG MED NYT COMEDYSHOW TIL BØRN OG DERES FORÆLDRE 

Heino Lange er kendt fra Ramasjang, hvor han er med i serierne
“Heino fikser alt”, “Sprinter Galore”, “Heino og vildmarksholdet”, “Heino fikser frøerne”, “Jagten på regnbuens guld” og mange flere! 

Danmarks dårligste handyman er klar til at fyre den af med et show for fuld skrue for alle børn og voksne. Men desværre er Heino altid uheldig, og kommer hele tiden til skade. Han får derfor brug for børnenes hjælp. Og mon så ikke det hele ender godt med et brag af en fest med musik, farver og dans?

”Skal der være show og farver, hvor alle er glade og ikke bange, så ring trygt efter jeres ven Heino Lange. Jeg glæder mig til at fyre den af sammen med jer. Kh Heino”

Showets handling:

Heino synes, vi alle sammen trænger til at være glade. Vi skal ikke gå rundt og være triste og bange for noget som helst. Derfor vil Heino holde en fest for børnene og deres forældre. Så han går i gang med at bygge en kæmpestor stjerne, som kan glimte og skabe rammen for en fest med farver og glimmer. Problemet for Heino er, at han ikke er så god til at bygge, som han praler med at være. Han mener selv, at alt, hvad han rører ved bliver til guld, men efterhånden som showet skrider frem kommer Heino i større og større problemer. Han slår sig, falder i tingene og det hele falder helt bogstaveligt sammen om ørerne på ham. Og da han er længst nede, så må børnene hjælpe ham. Og heldigvis får de sammen skabt en fest, hvor alle kan danse og have det sjovt.

Book Heino Fikser en Fest til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Heino Fikser en Fest kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86