Med numre som ’Nothing Comes from Nothing’ og ’The Creeps’, der blev et stort internationalt hit i et remix af Fedde le Grand, har den danske sangerinde Camille Jones været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve en af landets store sangerinder i anderledes intime rammer.

Camille Jones vil med udgangspunkt i sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, folde sin soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Musikken er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Sammen inviterer de indenfor i et enkelt og forunderligt klart lydunivers, som formidles med en intensitet, der skaber en tæt og naturlig samhørighed mellem kunstner og publikum.

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv. Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer af håb. Der er således god mulighed for en anderledes koncertoplevelse, hvor man træder ind i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.

’Inde i en tåre’ udkom i november 2020 og fik rosende ord med på vejen og pressen skrev bl.a.:

GAFFA

“Camille Jones også en fortrinlig sanger på dansk, og en af de mere formfuldendte af slagsen.”

“Det lyder smukt i sin egen alvorlige tone, som Camille Jones let og ubesværet falder ind i.”

Line up:

Camille Jones - vokal Bastian Sjelberg - kontrabas Jonas Berg - klaver

Kan også bookes i mindre konstellationer til f.eks receptioner.

Book Camille Jones til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Camille Jones kan bookes på datoen.  

+45 75 91 00 86