Bo Evers

Fjern favorit Tilføj som favorit
Bo Evers

Bo Evers er allerede på vej til at blive en publikums-darling. Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Bo Evers sange har begået sig i mange meget forskellige konstellationer:
I Chief 1`s radiohit-produktioner, i sigøjner-svingende live-versioner i selskab med Gypsy Vendetta på indtil videre fire Danmarksture og i et bredere lydbillede i selskab med den akustiske kvintet Modspil. 
Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar. 

Denne turne byder på en unik mulighed for at opleve mange af Bo Evers sange, både de kendte såsom Fred, Barry White og Hver Anden Weekend, de mindre kendte samt nogle helt nye, i deres nøgne grundform.

Kun akkompagneret af hans sublime fingerspil, hans stemme og måske en enkelt røverhistorie eller to om sangenes ophav. Du vil opleve spændvidden af sange fra de samfundsrevsende til de intime. Fra Modspil til hans seneste solo dobbelt EP-udspil Stiv & Blød.

Forvent en rørende og svingende aften med intimitet, humor, alvor, eventyr og enestående sange.

I en anmeldelse fra et arrangement på Spilledåsen i Stevns skrev Køge Dagblad bl.a.: "En oplevelse ud over det sædvanlige!", "Eminente Evers-tekster" og "Synd for dem der ikke var der" " Alt gik op i en højere enhed".


Bo Evers & Gypsy Vendetta
Bo Evers har i selskab med sigøjner-orkesteret Gypsy Vendetta
formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere sit underfundige folk-univers med den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet.

Oplev hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over tragikomiske ballader og serenader som “Barry White" og "Et dansenummer", til mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend". Bo Evers skriver underfundige sange om alt fra sociale samfundsbetragtninger til intime kærlighedserklæringer, alt sammen serveret i en smagfuld kombination af humor og alvor.

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

Kontakt os for booking af Bo Evers solo eller i selskab med Gypsy Vendetta


BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR