The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Et sted, hvor du ikke bare kommer for at se et show, men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamrer og tequilaen river i halsen. Hvor der er lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren. Hvor stemningen er høj, moralen er lav og de fremmede i baren er dine nye bedste venner.

Hos Tarantino Twist Show får du alt det og mere til. Vi er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere i verdensklasse. Så glæd dig til de fedeste sange, scener, karakterer og bidende oneliners og dialoger fra dine yndlingsfilm, som du aldrig har fået dem før.

”Oooh – that’s a bingo!” – (Inglorious Basterds 2009)

The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst de mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little Green Bag, Stuck In The Middle With You, Coconut, After Dark, Django , Who Did That To You, Jungle Boogie og mange, mange flere.

The Crazy 88s leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra filmene med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge sammen med Texas Madhorn, den støvede ener på tenorsax. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig og akkompagnerer de fantastiske sangere og performere.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at battle i en twist med Mia Wallace og Vincent Vega i live-udgaven eller synge højt med på Tequila. Du kan også sidde og falde i svime over Mr. Blonde og Jackie Brown eller bare nøjes med at nusse The Gimp bag øret. Måske drømmer du i virkeligheden om at overlade dit helbred til Elle Driver eller lade Santanico skænke dig en beskidt drink. 

Fasten your seat belts and go get ready for a pretty fucking good Tarantino show

Men hvad er så The Tarantino Twist Show egentligt? En cabaret? En koncert? Interaktivt teater?

The Tarantino Twist Show er en teaterkoncert med både show og musik, og en masse overraskelser.

Kom selv og få en på opleveren. Vi elsker udklædte publikummer og kårer en vinder for den bedst klædte og for den bedste danser i vores famøse Tarantino Twist Contest. Så når vi siger: “dans” siger I: “yes!”

Book The Tarantino Twist Show til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Tarantino Twist Show kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86