Moonjams 'live-performance' er bedre end nogensinde før

Moonjam har eksisteret i mere end 30 år og har haft en enorm indflydelse på den danske pop- og rockmusikscene. Bandet blev grundlagt af brødrene Rasmus og Morten Kærså, og deres musikalske evner har gjort dem til en stærk inspirationskilde for mange andre sangskrivere, bands og solister. Moonjams 'live-performance' er bedre end nogensinde før - og selvom bandet har ændret sig gennem årene, har de stadig bevaret deres helt unikke sound.

Starten for Moonjam

Storebror Morten startede med det legendariske band Sneakers i begyndelsen af 80'erne, og fire år senere fulgte Rasmus trop med Danseorkestret. Med disse to markante startskud, positionerede brødrene som stærke inspirationskilder, og helt frem til i dag kan man stadig høre Kærså-brødrenes melodier og rytmer hos mange af tidens nye unge rock-pop-kometer. Mod slutningen af 80'erne dannede brødrene Moonjam.

Moonjams unikke lyd

Moonjam blev hurtigt en institution i Danmark og er kendt for deres tidløse og unikke lyd. Bandet er i stand til at levere ørehængere og imponerende CD-salgstal. Deres sound er ikke kun populær i Danmark, men har også en international rækkevidde. Mange af deres kompositioner er instrumentalnumre, og dette har medvirket til, at bandets musikalske indflydelse har nået ud over Danmarks grænser.

Moonjams stærke hold

Moonjam kan præsentere et stærkt hold, der består af Jens Haack på saxofon, Mikkel Nordsø på guitar, Henriette Krogh på trommer, Rasmus Kærså på bas, Morten Kærså på keyboards og vokal, og Gry Harrit på vokal. Sammen er de en stærk enhed, der kan levere en fantastisk live-performance.

Moonjams største hits

Nogle af Moonjams største hits inkluderer "Sarai", "Gennem ild og vand", "Bag de blå bjerge", "Annabella", "Østen for solen", "Shaida", "Midsommernat", Ticket to Peace, "Belisa", "Salsa Olympia" og tilmed et par Sneakes-klassikere som Skt. Peders engle og Sui Sui.

Book Moonjam til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Moonjam kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86