Nanna Larsen & Ivan Pedersen

2 Stemmer - 2 køn - 2 Generationer.

En sand Legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i DK, 8 Grammynomineringer og placeringer på den Amerikanske hot 100 Billboard chart, møder en kvindelig singer-songwriter, med 3 solo -albums bag sig, og flere hits på Japans Billboard-chart som topliner. 

Hvad har så dette ”Boomer-tilfælde” og denne Generation X ér til fælles? Vel bare en fælles forkærlighed for amerikansk sangskriver-tradition, Folkish pop og Country og noget så gammeldags, som hang til en egentlig, sangbar melodi. Nanna og Ivan mødtes ved et tilfælde, da der skulle skabes et band omkring hans 50års jubilæumstur.

På første single ”On The Other Side of Us”, havde vokalduoen live-premiere I TV2´s Go’morgen Danmark, og næste single “Fortunate” har ligget over 20 uger i A-rotation på P5. Tredje sang fra albummet, nemlig singlen: Elephant In The Room er ligeledes i A rotation. Der er vokset godt et par håndfulde sange ud af samarbejdet, og de blev lige så stille til et helt album: Fortunate, der er blevet spillet på hele 2023 efterårs tourne´, et repertoire, der blev tilføjet udødelige klassikere.

Sangerne og komponisterne stiller op, live ligesom på indspilningerne, i en tæt, vellydende nærmest ”underproduceret”, akustisk kvartet -form, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart. 

Som genrebetegnelse ville man kalde dette for ”Melodisk Americana”, populært introduceret på Plant/Krause albummet, Raising Sands, eller hos duoen The Civil Wars. På ”Fortunate- albummet” synges intuitivt alligevel med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”. 

To køn, to voksne modpoler, spiller og synger hinanden og de 11 nye kompositioner bedre gennem fremførelsen af samtids-relevant lyrik. Tekster om et levet voksenlivs kraftfelt af tab og taknemmelighed, en - og tosomhed og tvivlens og kærlighedens dilemmaer. 

Publikum udtaler: “Hun er fantastisk. Jeg ku´ sidde en uge og høre på den kvinde” Lena Nystrøm 

“Han er fantastisk, synger så godt, så indlevet og med nerve.” Anita B. Sørensen

Book Nanna Larsen & Ivan Pedersen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Nanna Larsen & Ivan Pedersen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86