Thomas Buttenschøn og den rutinerede Aarhus-funkgruppe Soul Glo er gået sammen og har skabt et nyt band; Girls On Bikes. Første single, Velkommen I Klubben Igen, byder på danseværdig popmusik, funky bas-riffs og 80’er vibes, indsvøbt i en nutidig og moderne produktion. Om singlen fortæller Thomas:

“Vi håber at singlen kan blive et sommer-soundtrack under genåbningen af Danmark - for i denne tid handler det om at finde nogle lyspunkter, og behovet for at være fælles om noget med nogen, er større end nogensinde før, og det er jo det musik kan. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på scenen igen og synge Velkommen I Klubben Igen.”

Bandet med det overraskende navn


Den Aarhusianske funkgruppe og Thomas havde i længere tid snakket om at lave et fælles band, og til sidst mødtes de fem unge mænd i Aarhus og begyndte at jamme. Sammen blev de til bandet med det noget overraskende navn, Girls On Bikes.


“Jeg fik idéen til navnet, da jeg var i USA for at optræde. Jeg snakkede med en amerikaner og fortalte at jeg er fra Danmark, hvorefter han så gravalvorligt på mig og sagde: “I’ve been to Denmark. What I love the most about Denmark is girls on bikes.” griner Thomas og fortsætter:

“Jeg synes det var sjovt, og hvis der er noget vi gerne vil med vores musik, så er det at få folk til at have det sjovt.”

Girls On Bikes består af: Thomas Buttenschøn (Sang), Mark Chemnitz-Laustsen (Keyboard), Søren Heller (Guitar), Henrik Møller (Bas) og Eddie Jarl (Trommer).

+45 75 91 00 86