Østjysk GNAGS kopiband

Kan du høre noget, overhovedet?

Under Bøgen består af 7 mand fra Østjylland som alle har den sammen dybe respekt for - og sande kærlighed til det over 50 år gamle danske orkester: Gnags.

Med udgangspunkt i den Live-energi som altid præger Gnags, er Under Bøgen noget for dig, som er til fest, syng-med og har en ustoppelig trang til at skråle op om vilde kaniner, burhøns, konger og gamle.

Der er derfor plads til både gamle og unge når ”Under Bøgen” inviterer til fest. Med de allerbedste af Gnags’ udødelige sange, guider bandet dig stilsikkert igennem festen, hvor danse - og ikke mindst syng-med garanti er en selvfølgelighed. Under Bøgen leverer én lang musikalsk vandring gennem byen med hunden. Slingrende ned af Vestergade, ud til en bænk ved haven, hvor der er kys i solen til alle som kæmper på skyggesiden. Og når karrusellen kører, flyver burhønsene som svaner mod den lave sol. Så mine damer og herre – ”Li’ meget hvem du er, li’ meget hvor du er, så velkommen her!”

Under Bøgen består af:

Anders Boysen: Vokal, DX7, harmonika & guitar
Søren Karkov Knudsen: Keyboards
Lars Holmer: Sax & kor
Michael Mortensen: El. guitar (Jacob Riis-Olsens originale venstrehånds, selvfølgelig)
Poul Erik Gregersen: Bas
Rasmus Friis Tvørfoss: Trommer & kor
Signe Ørts: Kor, Percussion

BOOK UNDER BØGEN TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT !

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Under Bøgen | Gnags jamband kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86