Motorvejen til Helvede står i flammer til tonerne af 'Highway to Hell', og lyden fra Hell's Bells-klokken, der ringer til audiens hos rock kongerne fra AC/DC. High Voltage! er jeres guides på denne tur gennem fire årtiers ren rock og rul fra legenderne.

High Voltage! leverer det absolut tætteste man kommer på en original AC/DC koncert med den obligatoriske skoleuniform på vores egen Angus Young, en enorm Hells Bell-klokke, og den rigtige hæse vokal, som pryder Brian Johnsons danske klon. Der leveres et energisk sceneshow, som mange af landets små og større scener allerede har haft glæden af at opleve, men High Voltage stopper ikke der. Vi ønsker at overlevere budskabet og guide så mange mennesker som muligt gennem en aften iblandt de gamle klassikere, som Hells Bells, Thunderstruck, Highway To Hell og T.N.T. .

High Voltage består af en flok garvede unge fyre med masser af energi og liveerfaring. High Voltage er et rent rockshow, som kun AC/DC selv leverer det. Et show, der får publikum til at længes efter mere!

High Voltage er:

Cliff Williams - Søren Aaen

Phill Rudd - Mikael Nielsen

Brian Johnson - Ole Sørensen

Angus Young - Søren Nautrup

Malcolm Young - Esben Frandsen

Book High Voltage | ACDC Kopiband til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt High Voltage! kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86