Elvis Presley - den mest sælgende kunstner gennem tiderne. Et ikon for millioner af mennesker, og den dag i dag, er Elvis stadigvæk aktuel og for evigt "The King of Rock n' Roll". 

Henrik Busborg and the Devils, hylder ”the king” og slipper et topprofessionelt Elvis-show løs. Her er ingen falske bakkenbarter og ingen parykker.

Kostumerne er syet efter mål af Elvis' egne skræddere i USA. Der er ganske enkelt tale om et helstøbt show. Der er blik for helheden og nænsomt kælet for alle detaljerne.

 

Henrik Busborg er dobbelt officiel dansk mester i Elvis. Henrik har optrådt med Elvis' egen bassist, Jerry Scheff, og har et nært samarbejde med den officielle danske fanklub, Elvis Unlimited.

På Henrik Busborg And the Devils' ”balkort” står optrædener for både HK Kronprins Frederik og USA’s ambassadør i Danmark, James P. Cain, diverse TV-optrædener samt et utal af shows i hele Danmark, Sverige og Tyskland. Bemærkelsesværdigt, er det altid til stor ros fra endda de hardcore Elvis-feinschmeckere.

Med et rutineret, velspillende band og lækre korpiger i ryggen, ledes tankerne tilbage til Hawaii, 1973 eller Las Vegas i 70’erne. Det er Elvis, når han var allerbedst: Dynamisk, energisk og fuld af overskud!

Book The Devils til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Devils kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86