Lune Carlsen: Danmarks (måske?!) bedste Kim Larsen-fortolker

Jan ‘Lune’ Carlsen har i mere end 20 år optrådt som en hyldest til den ikoniske sanger, sangskriver og komponist, Kim Larsen. Med en stemme og et kropssprog, der får det til at føles som om Larsen selv står på scenen, har Lune Carlsen skabt en livslang karriere som en af Danmarks mest eftertragtede Kim Larsen-fortolkere.

Her er nogle bemærkelsesværdige punkter om Lune Carlsen:

  1. Starten på en musikalsk rejse: Året var 2003, og Jan Carlsen arbejdede som håndværker. For sjovs skyld hoppede han på scenen med det lokale husorkester på Hotel Marienlyst og optrådte med et par Kim Larsen-numre. Komikeren Amin Jensen var begejstret og fik ham lynhurtigt ind på et godt bureau. Det blev starten på Lune Carlsens karriere som Kim Larsen-fortolker.

  2. Over 4000 koncerter: Siden 2003 har Lune Carlsen spillet mere end 200 koncerter om året. Nogle gange med fuldt band, andre gange som duo, men oftest er det bare ham med en akustisk guitar på scenen. Han har optrådt for 10.000 mennesker i Parken, men det handler ikke om penge eller prestige. For Lune Carlsen er det stadig ikke arbejde – det er pisse sjovt hver eneste gang han er ude!

  3. Essensen af Kim Larsen: Lune Carlsen optræder både solo og som sanger i det nyligt gendannede Bellami – Kim Larsens faste backing band fra 1986 til 1993. Han føler aldrig, at han er stoppet med at udvikle sig, og hans mål er altid at tale til mennesker gennem musikken. Når man giver sig i kast med den form for kunst, som betyder så meget for så mange mennesker, så forpligter det ifølge Lune Carlsen: ”Jeg gør mig umage hver eneste gang.”

  4. Koncerter og festivaler: Lune Carlsen optræder til offentlige koncerter, festivaler samt private og erhvervsarrangementer. Han er også forsanger i Kim Larsens originale orkester, Bellami.

Det er muligt at booke Lune Carlsen med Bellami, kontakt os for nærmere info.

Hvis du vil sikre dig en succesoplevelse, ja, så book Lune Carlsen allerede nu!

Book Lune Carlsen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lune Carlsen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86