Bottle Boys opstod i 2005, da fire professionelle musikere besluttede sig for at bryde rammerne og skabe noget, som ingen har gjort før. 

Med kreativitet og ukueligt gåpåmod har visionen lige siden været at underholde og inspirere så mange mennesker som muligt. 

Dette sker gennem en musikalsk performance i verdensklasse frembragt på flasker og andre utænkelige instrumenter. Både som live act til arrangementer over hele verden og via virale videoer på YouTube og Facebook med millioner af visninger inspirerer de til at tænke ud af boksen. 

Bottle Boys er kendt for deres høje og smittende energiniveau, der garanterer en fantastisk og unik oplevelse.

Energizeren

En 10-15 minutters musikalsk performance på flasker, som involverer publikum og skaber en smittende, positiv og kreativ energi. Et i høj grad aktiverende indslag, der er perfekt egnet som icebreaker eller som åbningsindslag; som et kort inspirerende afbræk i løbet af en travl konferencedag; eller som en opløftende afslutning på et event.

Energizeren leverer highlights fra Det Store Show.

Det Store Show

En helt igennem unik oplevelse på 30-45 minutter. Dette show gør ethvert event til en uforglemmelig begivenhed, der summer af liv. En af forcerne ved showet er at publikum er en aktiv del af oplevelsen. Begejstrede folk over hele verden har sunget, danset og endda hoppet i takt til musikken. Et højenergishow af den helt særlige slags fremført på flasker og andre kreative instrumenter, der er et oplagt valg til firmafesten eller større begivenheder.

Workshoppen

En hands on oplevelse i kreativt samarbejde, som egner sig til alle typer personaleudvikling. Under ledelse af Bottle Boys får deltagerne musikken til at spille udstyret med intet andet end flasker. Det sker gennem forskellige sjove og udfordrende samarbejdsaktiviteter, som afsluttes med, at deltagerne spiller en lille koncert for hinanden. Workshoppen er ideel til at styrke fællesskabet og ryste mennesker sammen på en måde, der både fremmer innovativ tænkning og på unik vis styrker samarbejdsprocesser.

Workshoppen bliver tilpasset individuelle behov om det gælder grupper på 10 eller 500 deltagere og kan vare mellem 1 og 3 timer. Bottle Boys slutter workshoppen af med Energizeren.

Book Bottle Boys til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Bottle Boys kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86