CAFÉ KØLBERT

Fjern favorit Tilføj som favorit
CAFÉ KØLBERT

Café Kølberts uforskammede høflige Tjenere stiller sig hermed ydmygt til Deres Disposition. 

Café Kølbert betjener og behager saavel faa som mange, tykke som tynde, Adel som Borger, Par som Masser, Hvide som Negre, Børn som Hunde. Under Mottoet: "Bær ikkun Hverdagstøj eller Rober, naar blot De holder Dem sober", vil De opleve en Servering De aldrig vil glemme.

Hvis De bare kan holde paa Vand og Toupé, vil Café Kølbert garantere Dem og Deres Selskab en Stund, De ikke har set lignende. Med Café Kølberts ærbødige Servering og pudsige Indfald vil De le, vil de græde - og begge dele af Glæde.

Middage, Receptioner og Fester
Café Kølbert fornøjer Deres Gæster

Inviter trøstigt Deres Mor eller velopdragne Børn.
Frk. Svennevig garanterer, at Personalet er baade renvasket og kongetro.

Ring De kun fra Skagen eller Gedser, fra Sjælland eller Fyn, fra Skaane eller St. Croix. Café Kølberts Lejetjenere rejser gerne til de fjerneste Egne, passerer de højeste Tinder og vanskeligste Forhindringer for at nå frem til netop Deres behagelige Selskab - og glæder sig allerede til at gæste og gøre Godhed i Deres Hus.

Café Kølbert optræder gerne på Engelsk.

Sådan booker du CAFÉ KØLBERT !

Ønsker du priser på CAFÉ KØLBERT til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Café Kølbert er ledig, eller hvis du vil booke Café Kølbert med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 60 min.

    BESÆTNING: 2-8 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR