Café Kølberts uforskammede høflige Tjenere stiller sig hermed ydmygt til Deres Disposition. 

Café Kølbert betjener og behager saavel faa som mange, tykke som tynde, Adel som Borger, Par som Masser, Hvide som Negre, Børn som Hunde. Under Mottoet: "Bær ikkun Hverdagstøj eller Rober, naar blot De holder Dem sober", vil De opleve en Servering De aldrig vil glemme.

Hvis De bare kan holde paa Vand og Toupé, vil Café Kølbert garantere Dem og Deres Selskab en Stund, De ikke har set lignende. Med Café Kølberts ærbødige Servering og pudsige Indfald vil De le, vil de græde - og begge dele af Glæde.

Middage, Receptioner og Fester Café Kølbert fornøjer Deres Gæster

Inviter trøstigt Deres Mor eller velopdragne Børn. Frk. Svennevig garanterer, at Personalet er baade renvasket og kongetro.

Ring De kun fra Skagen eller Gedser, fra Sjælland eller Fyn, fra Skaane eller St. Croix. Café Kølberts Lejetjenere rejser gerne til de fjerneste Egne, passerer de højeste Tinder og vanskeligste Forhindringer, for at nå frem til netop Deres behagelige Selskab - og glæder sig allerede til at gæste og gøre Godhed i Deres Hus.

Café Kølbert optræder gerne på Engelsk.

Book Café Kølberts til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Café Kølberts kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86