"Papkasseshow", alias Morten og Kim, kommer på scenen med en guitar, en papkasse og en stribe populære sange hentet fra de sidste 30 års pop- og rockmusik - dog i nye, morsomme og meget opfindsomme udgaver. Duoen skyder med skarpt: jokes og rammende kommentarer fyres af i takt med, at lattertårerne triller ned ad kinderne på publikum. De er grove, de er sjove, og den perfekte feststemning og nærkontakt til publikum etableres hurtigt. Papkasseshow er rutinerede og professionelle, hvilket er kommet efter over 10 år i underholdningsbranchen. Efter en begyndelse som gademusikanter er de nu med deres enestående musikalske program og som konferenciers fast inventar på mange populære festivaler, bl.a. Skanderborg, Langeland og Rock under Broen. Der er altid fart over feltet, hvor man finder de to veloplagte herrer.

På engelsk

Af Papkasseshows TV-optrædender kan nævnes Dansk Melodi Grandprix og diverse underholdningsprogrammer på TV2 og DR1. Papkasseshow har også udsendt plader, bl.a. en uforglemmelig version af Kender Du Det (Mona, Mona). Papkasseshow tilpasser sig det aktuelle publikum og holder sig i konstant dialog med dem. De ved lige præcist, hvordan de skal forholde sig til publikum og få gang i lattermusklerne hver gang. Kim og Morten underholder fra 20 til 8.000 gæster, så hvert show er unikt. Ud over dansk er det også muligt at få Papkasseshow på engelsk. Papkasseshow optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Book Papkasseshow til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Papkasseshow kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86