Du kender ham fra DR3’s programmer ”Fuckr med dn hjrne” og Manipulator


Manipulationseksperten Jan Hellesøe, har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3, der fornylig har vundet prisen som det mest originale tv-program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, folk på gaden og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser vi ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Du kan opleve Danmarks førende mentalist på helt nært hold. Book Jan Hellesøe til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement, og løft stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 16 år af hans liv, og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer. Så det er dermed erfaring og klasse, man får ved at booke Jan Hellesøe, og ikke blot "en døgnflue".

Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.


Ud over at blive fantastisk underholdt, lærer du også en masse. Du vil bl.a. opleve hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer, udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.


Book Jan Hellesøe til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jan Hellesøe kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86