Mikkel Rask gjorde det klart for alle, at han hører til blandt Danmarks sjoveste komikere under hans optræden til DM i stand-up. Dommerne udtalte, at det var de stærkeste kandidater gennem mange år, men der var ingen tvivl om vinderen, Mikkel Rask blev kåret som vinder af DM i stand-up 2015. 

Mikkel er kendt for sit originale, skarpe materiale, der især kredser om de absurde ting, vi alle kender fra hverdagen. Og helst dem, der foregår over bæltestedet! Kvaliteten af indholdet og hans intelligente levering, afslører en stor, kreativ begavelse, og Mikkel er faktisk også bachelor i litteraturhistorie. 


Mikkel begyndte hans komiker karriere tilbage i 2008, og sidenhen er der blevet fyldt godt på hans imponerende renommé med optræden ved 'Zulu Comedy Galla' i Operaen og stand-up.dk, ligesom han både har skrevet og medvirket i tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad og Danish Dynamite. Derudover, skriver han dagligt for den populære humorsiden HeltNormalt.dk. Komikerveteranen Thomas Hartmann har udtalt, at ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark”, og der skal bestemt noget til, for at imponere Hartmann! 


Man går med andre ord ikke galt i byen med Mikkel. Det er stand-up i en vanvittig morsom potens, fordi han udover en fænomenal timing, leverer substans med sjov på! Gå ikke glip af Mikkel Rask, som du måske allerede har grinet af uden at vide det.


Book Mikkel Rask til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mikkel Rask kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86