Lars Hjortshøj blev kåret til årets DM stand-up komiker i 1992. Åh jo, det er noget tid siden, men Lars er stadigvæk aktuel og passioneret omkring sit virke. Ikke mindst, har Lars en fænomenal evne til at kunne opfange udskyldige publikumsbemærkninger, for derefter improvisere et underholdende modspil. Denne evne gør hans shows friske, originale, flydende og fuld af overraskelser. Du var måske så heldig at opleve hans kendte Lars Hjortshøj - i Virkeligheden? Samtidig har Lars Hjortshøj vist sine evner som TV- og radiovært samt skuespiller. Listen over hans mangeartede roller indeholder f.eks. Klovn, Live Fra Bremen (TV2), Langt fra Las Vegas (TV2 Zulu), Casper og Mandrilaftalen, Ugen der Gak og Morgenhyrderne. Lars Hjortshøj har også haft succes med at lægge stemme til animationsfigurer som f.eks. Bumle samt hittede ved deltagelsen i Børnehjælpsdagen.

Fortolkning af Messi

Lars Hjortshøj har været i udlandet, bl.a. USA og Indien, for at hente inspiration, og derfor har han mange spændende oplevelser at trække på, når han går på scenen. Det er et fjollet, men samtidig yderst professionelt, show.

Fodbold er nok et af hans specialer - hans veloplagte fortolkning af Messi, er da uforlignelig og uforglemmelig. Ydermere, har han kvikke replikker til alt andet lige fra parforhold til cykelhjelme også, hvorfor kvalitetsunderholdningen er i hus, hvis du booker Lars Hjortshøj til dit arrangement. Lars Hjortshøj optræder til både firmafester og privatfester. Hvis I skal tage føres gennem latteren på legende og professionel vis, er Lars netop jeres mand.  

Book Lars Hjortshøj til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Lars Hjortshøj kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86