Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej. For eksempel anmeldte Ekstra Bladet i foråret 2009 tournéen "De Udvalgte" til 5 stjerner og skrev bl.a.: "Michael Schøt udleverede dansk politik så heftigt, at han må have flyttet stemmer i salen".Tragedie + tid = comedy? Michael Schøt har i den grad øje for det morsomme i alvorlige emner. Mange af de temaer, Schøt berører, er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Schøt reflekterer f.eks. over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!


"Vi slipper nok aldrig af med ham"

Siden stand-up debutten i 1999, har Michael Schøt lavet Stand-up.dk, optrådt på Langelandsfestivalen, Skanderborgfestivalen og Midtfynsfestivalen, og så har han turneret landet rundt et utal af gange for FBI samt optrådt for et hav af firmaer.

 

Michael Schøt var en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” fra 2003, og han arbejdede som ghostwriter på P3 i '03 og '04. I '05 var han en af forfatterne bag ”Gintbergs Store Aften”. Ydermere, var han forfatter på "Live fra Bremen".

Mere nutidigt og relevant, er han også ophavsmanden bag "Schøtministeriet" samt aktuel i 2018 med turnéen "Rage Against the Mainstream" med Martin Nørgaard, Torben Chris og Morten Wichmann.


Det skal også nævnes, at Michael Schøt var en af de 11 stand-up-komikere, der skrev en sjov godnathistorie til børnebogen ”Til dig fra os”.


Book Michael Schøt til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Michael Schøt kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86